Idag är det julafton


Igår satt jag och tittade på "Ett monster till svärmor" och jag himlars vad jag skrattade :-)
Den är ju helt skruvad hela filmen men med ett jättesött slut. Tänk om man hade en sån där svärmor som nästan ville ta livet av en ...huvva... tur att man har en jättetrevlig en.

Kom i säng vid midnatt och då sov redan mina pojkar gott, nu vaknade jag först av oss så de sussar fortfarande gott :-) sist i sängen och först upp med andra ord. Det är nog för att jag är så pirrig. Är ju som en extra julafton för oss idag.

Hoppas ni andra också får en bra dag!
Om ni får abstinens efter nått att läsa så kika in hos VIMA, för jag lär inte blogga nåt mer innan vi får internet i huset och det där med mobilblogga vet jag inte hur det ungerar än :-)

Kram kram kram


Kommentarer
Postat av: Madeleine

Hej!

Jag heter Madeleine och studerar just nu på högskola. Jag skriver för tillfället på en D-uppsats som kommer att handla om bloggares syn vad som är privat vs. offentligt samt. hur man bloggar och varför. Som underlag för uppsatsen kommer jag att genomföra en enkätstudie och undrar därför om du skulle kunna tänka dig att delta i denna. Enkäten kommer att läggas ut på internet och du svarar anonymt. Den kommer gissningsvis ta mellan 5-15 minuter att fylla i. Själva enkätundersökningen kommer att äga rum första veckan i maj.Jag vore tacksam om du kunde meddela i ett mail om du kan tänka dig att ställa upp. Även om du inte vill vara med skulle det underlätta om du ville meddela detta.Vänliga hälsningar

Madeleine

2011-04-28 @ 18:55:27
Postat av: LärMigTeckna

Hej! Sugen på lite tävlingar?Veckans Blogg. Den slutar idag, söndag :) direktlänk till veckans blogg: http://larmigteckna.blogg.se/2011/april/veckans-blogg-3.htmlVinn ett porträtt av mig. Direktlänk: http://larmigteckna.blogg.se/2011/april/tavling.htmlOm detta inte föll dig i smaken, så ber jag om ursäkt ^^

2011-05-01 @ 11:53:37
URL: http://larmigteckna.blogg.se/
Postat av: Fnulan

Den filmen är verkligen UNDERBAR!!!!NU är vinnare av Wannabegreens presentkort dragen!

Tack för att du ville vara med!

2011-05-02 @ 20:12:46
URL: http://www.fnulan.se
Postat av: Alexandra - Uppsalas största blogg

Hej :) Nu är vinnaren av den valfri one piecen utsedd. Vinnaren har blivit mailad + länkad i inlägget där ni anmälde er till att täva.. Det hittar ni på KATEGORIER > TÄVLINGAR!! sen är det bara att bläddra tillbaka till inlägget! Tack för att du deltog :)Nu har jag startat en ny tävling där du kan vinna valfritt märkesplagg/produkt från märken som louis vuitton, ed hardy, gucci, converse osv. Klicka på länken här under för att komma till tävlingen! :

http://vadfanskajagheta.se/2011/may/vinn-valfri-markesproduktplagg.html#comment

2011-05-10 @ 20:53:17
URL: http://vadfanskajagheta.se
Postat av: Lina

Vi måste ses snart vännen min! KRAM

2011-05-13 @ 11:20:41
URL: http://www.gammalfjortis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0