Nä, ska man ta och börja blogga lite igen kanske?

Ja, nu har jag tagit mig en rejäl paus men mycket har hänt under den tiden.

Vi har flyttat klart (fast det står fortfarande massa lådor i hela garaget och i ett rum inne med), vi har haft storbesök från Thailand av min pappa och hans tjej i somras, vi har möbler i samtliga rum (även om jag anser att en del av dem inte ens borde ha kommit in i vårt hus), vi har en bulle i ugnen ;-) som förväntas komma i början av nästa år och så försöker vi få lillprinsens rum renoverat så att han kan flytta in sina grejjer där.

Just nu är det kaos i vårt sovrum då det mesta av hans leksaker och möbler förvaras där men finns det hjärterum så finns det stjärterum och han är ju världens goaste unge!

Nu funderar jag bara på vilken matta han ska få i sitt rum.
Googlade på barnmatta och se vilka fina jag hittade:

                                                      
Fast de här tror jag kanske passar bebisen bättre? man vill ju att mattan ska passa i barnrummet ett par år eller så.De här fyra tycker jag var kalasfina! (Kanske syns att jag själv har en förkärlek till blått? ;-)men det lutar ändå mest åt något sånt här:
                                     

Snygg, tidlös men rätt tråkig(?)
å andra sidan vill man ju inte ha en för prålig och färggrann matta som helst. Leksakerna gör ju sitt för att sätta färg på rummet.


Kommentarer
Postat av: Josefine

Hej hej! Undrar vart du fann dom första 3 mattorna? Vart sugen att köpa någon av dessa till sonens rum;D tack! Med vänlig hälsning, Josefine

2012-04-08 @ 22:48:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0